Dicht bij de Middellandse Zee

Villa Salvador ligt op 30 autominuten van het vliegveld van Alicante aan een brede en rustige Avenida. Het huis is  vier minuten verwijderd van kustweg N-332 die verbindingen naar Torrevieja en Alicante heeft. Langs de Costa Blanca vindt u prachtige stranden zoals La Mata en Guardamar del Segura. Ciudad Quesada ligt in de kom van de Costa Blanca Zuid, zodat het in de winter vaak niet kouder wordt dan 16 graden (kerst 2018 was het 20 graden!). Vanuit Ciudad Quesada zijn veel bezienswaardigheden als Murcia (stad uit de tijd van de Moorse overheersing), Cartagena en feeststad Benidorm binnen een uur te bereiken.

Directe omgeving

In Ciudad Quesada zijn veel restaurants en cafés te vinden: van typische Spaanse pinxtos, tapas en paëlla tot Ierse pubs. Wij hebben een mooie selectie restaurants in de buurt voor u op deze pagina bij elkaar gezet. Op een paar minuten loopafstand vindt u een enorme Consum-supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook markten met verse groenten en fruit zijn er bijna dagelijks in Benijofar, La Mata en Rojales. Op zondag is de drukbezochte Lemon Tree Market in Ciudad Quesada een aanrader. Shoppen kan in de immense winkelcentra Habaneras of La Zenia (inclusief Primark, Rituals en Nike). Geen zin in het strand, maar naar het waterpark? In de buurt liggen twee waterparken. Aquaparc Rojales ligt zelfs op vijf minuten rijden hij de villa vandaan.

Tennis en golf

Aan van de Avenida bevinden zich een drie openbare tennisbanen en op vier minuten vindt u de Nederlandse golfbaan La Marquesa. Wilt u afwisseling en naar een andere golfbaan? Er liggen zo’n 20 golfresorts in de directe omgeving.

Omgeving

Geniet van de omgeving van Ciudad Quesada. De Costa Blanca kent een rijke en ruwe natuur met bergen, zoutmijnen, natuurlijke modderbaden (San Pedro del Pintar) en natuurlijk de Middellandse Zee. De Spanjaarden zijn vriendelijk en gastvrij. En eten en drinken kan bijna overal voor lage prijzen.

villa-salvador-costa-blanca-quesada-for-hire-spain-sunny-staand

“De Costa Blanca is een heerlijk gebied: lange stranden die nooit overvol zijn, rustige wandelgebieden en als je vertier zoekt: drinken en eten is bijna overal mogelijk. Het fijnste stukje Spanje!”

Routeplanner